دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 686321
تعداد نوشته ها : 524
تعداد نظرات : 85

Loading...
Rss
طراح قالب
GraphistThem246
صدور حکم قطعی مدیران سابق شرکت گاز/ نام فرد مورداشاره رئیس‌جمهور در ماجرای بانک پارسیان در میان رشوه‌دهندگان حکم قطعی پرونده مدیران سابق شرکت ملی گاز در دوره وزارت بیژن زنگنه، که وجوه غیرقانونی قابل توجهی را به صورت غیرمستقیم و با گردش متعدد در سیستم بانکی کشور از سوی برخی پیمانکاران به‌عنوان رشوه دریافت کرده‌ بودند، صادر شد. به گزارش رجانیوز، در میان اسامی رشوه‌دهندگان نام محمد رستمی‌صفا نیز دیده می‌شود؛ فردی که دکتر احمدی‌نژاد 3 سال قبل و در جریان یکی از سفرهای استانی خود، هنگامی که از روابط ناسالم دو نفر در قبال بانک پارسیان خبر داد، نام وی و العقیلی به‌عنوان افراد موردنظر رئیس‌جمهور به رسانه‌ها راه یافت. رستمی‌صفا البته روابط نزدیکی نیز با حسن روحانی داشته است. بنا بر خبری که پایگاه اطلاع رسانی مجتمع قضایی امور اقتصادی (قسط)، منتشر کرده است، در جریان بازرسی از شرکت ملی گاز ایران مشخص شده بود که تعدادی از مدیران سابق شرکت ملی گاز وجوه غیرقانونی قابل توجهی را به صورت غیرمستقیم و با گردش متعدد در سیستم بانکی کشور از سوی برخی پیمانکاران دریافت کرده‌اند. این پرونده پس از طی مراحل قانونی و صدور کیفرخواست در دادسرای اقتصادی به شعبه 1191 دادگاه عمومی تهران ارجاع و حکم بعدی آن در سال 1386 صادر و پس از اعتراض به شعبه 69 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارسال شد. بر اساس این گزارش، شعبه 69 دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی ولدخانی حکم صادره از شعبه 1191 دادگاه عمومی تهران را به شرح ذیل اصلاح و تأیید کرد؛ جاوید عمیدی فرزند ابوالقاسم به اتهام دریافت رشوه به مبلغ 10 میلیارد و 813 میلیون ریال، به تحمل 10 سال حبس تعزیری، 74 ضربه شلاق تعزیری، انفصال موقت به مدت 3 سال از خدمات دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل وجه مال الرشوه به مبلغ 10 میلیارد و 813 میلیون ریال محکوم شد. همچنین عباس عابدپور فرزند محمدباقر به اتهام دریافت رشوه به مبلغ 7 میلیارد و 653 میلیون و 500 ریال از شرکت ایران آروین به مدیریت عامل نادر خورزاد و همچنین مبلغ 715 میلیون ریال، از شرکت پروفیل صفا به مدیریت عامل محمد رستمی‌صفا به تحمل 10 سال حبس تعزیری، 74 ضربه شلاق تعزیری، انفصال دایم از خدمات
دسته ها : اخبار
موسیقی ستارگان برای اولین بار در جهان ضبط شد

دانشمندان با استفاده از تلسکوپ فضایی Corot موفق به ضبط صدای سه ستاره مشابه به خورشید شدند.به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از دانشمندان با استفاده از تلسکوپ فرانسوی Corot موفق شدند برای اولین بار اصوات ستارگان را به منظور بررسی و تحقیقات علمی ضبط کنند.
این گروه ستاره شناس معتقدند که این اصوات برای اولین بار اطلاعاتی را از فعالیتهای درونی ستارگان به آنها ارائه خواهد کرد.
با گوش سپردن به این اصوات، دانشمندان صدایی تکرار شونده را ثبت کردند که به اعتقاد آنها این صدا نشان دهنده تپنده بودن ستارگان است. صدای هر ستاره متناسب با ساختارهای شیمیایی، سن و اندازه آنها با دیگری متفاوت خواهد بود.
تکنولوژی که ستاره شناسان از آن برای ضبط صدا استفاده کردند تکنولوژی "لرزه شناسی ستاره ای" یا "stellar seismology" نام داشته و به دلیل ارائه اطلاعات پرارزش از فعالیتهای درونی ستارگان در میان جوامع نجومی از محبوبیت بالایی برخوردار است.
به گفته دانشمندان با وجود تفاوتهای عمده میان آنچه از شرایط و ساختار ستارگان پیش بینی شده بود و اطلاعات به دست آمده ضربان ستاره ای در بسیاری از موارد با اطلاعات گذشته ستارگان شباهت دارد.
بر اساس گزارش بی بی سی، با این حال ستاره شناسان معتقدند که بر اساس این داده های جدید دانشمندان نیاز خواهند داشت تا تئوریهای نجومی قدیمی خود را تصحیح کرده و نظریه های جدیدی را ارائه کنند.
در حال حاضر دانشمندان سعی دارند با گوش سپردن به موسیقی ستارگان، اطلاعات کامل تر و بیشتری از فعالیت های درونی ستاره های مختلف به دست آوردند.
دسته ها : نجوم


ظهور یکی از نادرترین شهابسنگهای جهان در آسمان زمین
چرخش شهابسنگ 2009 BD در یکی از هم جهت ترین مسیرهای ممکن با سیاره زمین یکی از نادرترین رویدادهای آسمانی است که از هفته جاری آغاز شده و تا سال 2034 تکرار نخواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر، طی هفته جاری سیاره زمین میزبان شهاب آسمانی خواهد بود که در فاصله تقریبی 650 کیلومتری- فاصله ای کمتر از دو برابر فاصله زمین تا ماه- به دور زمین گشت خواهد زد.
این صخره کیهانی با وسعت 8 متر 2009 BD نام داشته و در دسته شهابسنگهای CO-Orbital قرار دارد به این مفهوم که در مسیری مشابه مسیر زمین به دور خورشید می گردد. چنین نقطه مشترکی می تواند فرصتی مناسب را به منظور دستیابی اطلاعات با ارزشی از طبیعت شهابسنگها به وجود آورد.
این نوع از شهابسنگها بر خلاف گونه های فانی و زود گذر که دوامی چند لحظه ای دارند با زمین همگام شده و رقصی مارپیچی را برای ماه ها و گاهی اوقات برای سالها به نمایش خواهند گذاشت. به همین دلیل گاهی این پدیده های آسمانی با وجود ابعاد کوچکشان به ماه دوم تعبیر می شوند.
به صورت میانگین سالانه هشت نمونه از شهابسنگهای CO-Orbital در جهان کشف می شوند با این حال شهابسنگ 2009 BD به این دلیل که با زاویه 1.5 درجه از مسیر اصلی زمین بر مدار خورشید قرار گرفته است یکی از مشابه ترین مسیرها را نسبت به زمین طی خواهد کرد که در میان نمونه های مشابه در نوع خود بی نظیر است.
اخترشناسان بر این باورند که با استفاده از این خصوصیت شهابسنگ می توان با کمک فضاپیمایی به آن دست یافته و به جمع آوری نمونه های مطالعاتی پرداخت.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، آخرین تاریخی که شهابسنگ 2009 BD از مسیری نزدیک از زمین عبور کرده است به سال 1955 باز می گردد اما به دلیل اینکه مسیر چرخش آن طی دوره جدید مسیری دایره ای و کامل نیست در 2 ژوئن 2011 مجددا از زمین عبور خواهد کرد و تا سال 2034 این پدیده تکرار نخواهد شد
دسته ها : نجوم
نظریه یک اخترشناس مبنی بر مریخی بودن ساکنان زمین
هیثر کوپر اخترشناس انگلیسی با ارائه نظریه ای جدید اعلام کرد در صورتی که حیات زمین بر اثر برخورد شهابسنگ مریخی آغاز شده باشد می توان گفت که تمام ساکنان زمین مریخی هستند.به گزارش خبرگزاری مهر، یک اخترشناس به تازگی پیشنهادی را مبنی بر مریخی بودن تمامی ساکنین زمین ارائه کرده است. وی با استفاده از نظریه ای که برخورد شهابسنگهای مریخی را عامل شکل گیری حیات بر روی زمین در بیلیونها سال پیش می داند، این نظریه جالب را ارائه کرده است.
به اعتقاد وی مریخ نسبت به زمین فاصله کمتری از کمربند ستاره ای منظومه خورشیدی دارد و به همین دلیل مورد اصابت متعدد شهابسنگها قرار گرفته است. اصابت این شهابسنگها قسمتهایی از این سیاره را جدا کرده و وارد مدار خورشید کرده است که در نهایت این قطعات به شکل شهابسنگ با زمین برخورد کرده اند.
وی بر این باور است در این صورت آغاز حیات بر روی مریخ و انتقال آن بر روی زمین با کمک برخوردهای کیهانی مریخی امری غیر ممکن نبوده و انسانها می توانند خود را مریخی بنامند. وی این اظهارات جالب را در پی کشف مقادیر قابل توجهی از گاز متان بر روی سیاره مریخ ابراز داشت.
بر اساس گزارش زی نیوز، کشف این گاز و ایجاد احتمال یافتن موجود جاندار بر روی سیاره سرخ مریخ توجه محققان را به شهابسنگ مریخی چهار بیلیون ساله ای که در سال 1984 در منطقه آنتراکتیکا یافت شده را افزایش داده است. به طوری که سازمان ناسا اعلام کرده است که احتمال وجود فسیل میکروبی در میان این شهابسنگ بالا است. وجود چنین فسیلی می تواند بشر را از وجود حیات در گذشته های دور بر روی مریخ مطمئن سازد.
دسته ها : نجوم
ارائه نمونه ای جدید از شکل اولیه سیاره زمین
نمونه ای جدید از شکل اولیه سیاره زمین نشان می دهد که این سیاره در حدود 2.5 بیلیون سال پیش به صورت کامل در زیر آب قرار داشته است.به گزارش خبرگزاری مهر، محاسبات محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان می دهد که زمین تا 2.5 بیلیون سال پیش جهانی از آب بوده و تنها 2 الی 3 درصد از آن را خشکی تشکیل می داده است.
امروزه تنها 28 درصد از سطح زمین بالاتر از سطح دریا قرار دارد و نسبت دقیق میزان سطح خشکی و آب در طول حیات این سیاره هنوز مشخص نشده است اما توافق عمومی بر این امر استوار است که میزان پوسته قاره ای با گذشت زمان افزایش یافته است.
فرضیه محققان بر آن است که طی آن دوره زمانی جبه زمین به دلیل وجود میزان وسیعی از عوامل رادیو اکتیو به نسبت امروز 200 درجه سیلسیوس داغتر بوده است که این پدیده منجر به داغتر شدن و ضخیم تر شدن پوسته زمین در اعماق آب دریاها و در نتیجه کم عمق شدن دریاها شده است.
در واقع جبه داغ زمین باعث گسترش پوسته های قاره ای از قسمتهای جانبی شده و آن را به نسبت امروز مسطح تر کرده است. سپس با سرد شدن جبه زمین و عمیق شدن اقیانوسها، سطح زمین به تدریج آشکار شده و پوسته های قاره ای با اشکالی متفاوت شکل گرفته اند.
به گفته محققان طی این دوره اکسیژن تولید شده توسط باکتری های فتوسنتز کننده به سرعت و در واکنش با تجزیه ساختارهای زیستی موجود در اقیانوسها مورد استفاده قرار می گرفته و به همین دلیل سطح اکسیژن طی این دوره از تاریخ زمین کاهش یافته است.
سپس با ایجاد فرسایش در لایه های زمین، ذرات فرسوده شده به صورت رسوبی به آب اقیانوسها وارد شده و با پوشش دادن مواد زیستی از فرایند واکنش آنها با اکسیژن جلوگیری کرده و به تدریج سطح اکسیژن در زمین را افزایش داده اند.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، این پدیده می تواند عاملی برای به وجود آمدن ارگانیزم های تنفسی بر سطح زمین باشد. از دیگر آثار حضور رسوبات فرسایشی در آب دریاها، حاصلخیزی اقیانوسها با استفاده از فسفر- یکی از اساسی ترین مواد غذایی دریایی- و شکل گیری سواحل کم عمق و در پی آن متولد شدن جانداران فتوسنتز کننده بوده است.
دسته ها : نجوم
احتمال برخورد شهاب سنگ با زمین در 160 سال آینده
محققان دانشگاه پیزا در ایتالیا با محاسبه مجدد مسیر حرکت یکی از شهاب سنگهایی که طی دهه گذشته کشف شده است اعلام کردند که این شهاب سنگ به نسبت درصد یک در هزار و 400 در سال 2169 با زمین برخورد خواهد کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، به گفته اخترشناسان احتمال برخورد شهابسنگی که وجود آن در ابتدا برای سیاره زمین بی خطر به شمار می رفت در 160 سال آینده امکانپذیر خواهد بود. این در حالی است که به اعتقاد دانشمندان زمان محدودی برای منحرف ساختن این شهابسنگ باقی مانده است.
شهابسنگ 1999 rq36 طی دهه گذشته کشف شده است اما در ابتدا به دلیل اینکه امکان برخورد آن با زمین طی 100 سال آینده وجود نداشته است در آن زمان به عنوان جرمی مزاحم و خطر ساز مورد مطالعه قرار نگرفت.
اکنون محاسبات جدید دانشمندان دانشگاه پیزا در ایتالیا اطلاعات متفاوتی را ارائه می کند. بر اساس این محاسبات احتمال برخورد این شهابسنگ با زمین طی سالهای 2169 و 2199 یک در هزار و 400 خواهد بود.
این شهابسنگ با قطری برابر 560 متر ابعادی بیش از دو برابر حجم شهابسنگ آپوفیز دارد که به احتمال یک در 45 هزار در سال 2036 با زمین برخورد خواهد کرد. هر دو این شهابسنگها به اندازه ای قدرتمند هستند که در صورت برخورد با اقیانوس، امواج مخرب و مرگبار تسونامی را در جهان ایجاد کنند.
با این حال انحراف شهابسنگهایی که با زمین فاصله زیادی دارند از عوارضی گاه غیر قابل جبران برخوردار است. برای مثال ایجاد برخورد یا انحراف در شهابسنگ می تواند این جرم را به قطعاتی تبدیل کند که کنترل و انحراف آن نیازمند عملیاتی پیچیده تر و پر هزینه تر خواهد بود.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، با اینکه مطالعات و رصدهای آینده می تواند احتمال برخورد این شهابسنگ با زمین را رد کند اما دانشمندان دانشگاه پیزا بر این باورند که کنترل روزمره شهابسنگها به منظور گسترش اطلاعات بشر در رابطه با احتمال برخورد با زمین طی 100 سال آینده باید همچنان صورت صورت گرفته و روشهای مختلف جلوگیری از برخورد و انحراف این اجرام مورد بررسی جدی قرار گیرد.
دسته ها : نجوم
خوشه ی پروین یا ثریا خوشه پروین یا "ثریا" را بسیاری می‌شناسند. خوشه پروین نام خوشه‌ای در صورت فلکی گاو که به «هفت خواهران» هم مشهور است. در لیست مسیه m45 نام‌گذاری شده است. قدیمی‌ها که خیلی راحت آن را در آسمان پیدا می‌کنند. با نزدیک شدن زمستان برای مشاهده آن در ساعتهای قبل از نیمه شب ، بالای سرتان را نگاه کنید. لکه مه آلودی می‌بینید که با کمی دقت چند ستاره هم در آن می‌توان تشخیص داد. تیز بینی چشمانتان را با شمارش ستاره‌های خوشه پروین بیازمایید! در هوای آلوده شهرهای بزرگ معمولا فقط 4 تا 5 ستاره پروین را می‌توان دید. اگر در شبی صاف تا 6 ستاره در پروین توانستید ببینید، دید چشمانتان عادی است. در برخی شبهای صاف می‌توان تا 8 ستاره را نیز در پروین شمارش کرد. اگر راستای کمربند جبار را به سوی شمال غرب آسمان ادامه دهید ابتدا به ستاره الدبران وسپس به هفت ستاره درخشان وجفت هم می رسید که در کنارهم خوشه انگورزیبایی را در آسمان تداعی می کنند خوشه پروین .خوشه ای با ستاره های بسیار جوان که .9 ستاره درخشانتر آن در میدان دید تلسکوپی (1.5 درجه) به خوبی جای می گیرند ودر شرایط ایده آل رصدی تیزبین ترین رصدگران تا 14 ستاره این خوشه را با چشم غیر مسلح تشخیص می دهند.رد پای این جرم زیبا در تاریخ به حدود 3000 سال پیش برمی گردد و حتی در کتابهای مقدس دینی مانند تورات وانجیل نیز بدان اشاره شده است.شاید به همین سبب این خوشه تا این حد در شعر وادبیات جهان جای دارد.برای رومی ها این خوشه از اواسط خرداد در آسمان صبحگاهی طلوع می کرده است یعنی درست سه هفته زودتر از طلوعی که در عصر حاضر برفراز شرق دارد.آزتک ها در مکزیک وآمریکای مرکزی مبداء تقویم سالیانه خود را با دیدن نخستین تلالو ستاره های ثریا پیش از طلوع خورشید در آسمان صبحگاهی تنظیم می کردند.در یونان باستان ثریا جرم آسمانی مهمی برای زمان سنجی بوده وطلوع سحرگاهی آن ازآغاز موسم سفرهای دریایی وفرارسیدن فصل زراعت نشان داشته است.شاید به همین دلیل یونانی ها نام پلیادها(کسانی که با کشتی سفر می کنند)را به آن داده اند.در اسطوره های یونانی هفت ستاره درخشان این خوشه در حقیقت دختران اطلس وپلیون(اطلس ٬پسر تیتان که زئوس خدای خدایان برای تنبیه او مجبو
دسته ها : نجوم

در محوطه استخرها پابرهنه راه نروید

استفاده از دمپایی در استخر

راه رفتن با پای برهنه در محوطه استخرها از راه‌ های انتقال قارچ می باشد.

به گفته یک متخصص پوست و مو، قارچ‌ ها که در شرایط محیطی مناسب مثل تاریکی،‌ گرما و رطوبت به سرعت رشد کرده و تکثیر می‌ شوند، با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرما باعث ایجاد بیماری‌ های زیادی می ‌شوند که از میان آن ها قارچ لای انگشتان پا، شایع ‌ترین عفونت قارچی است.

دکتر بهروز باریک بین، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران گفت: قارچ لای انگشتان پا اغلب در مردان جوان و به خصوص ورزشکاران شایع است که با علایمی چون سوزش، خارش و درد همراه بوده و گاهی منجر به عفونت‌ های شدید و گسترده حتی تا بالای ساق می ‌شود.

قارچ لای انگشتان پا شایع ‌ترین بیماری قارچی است.

وی در ادامه ضمن اشاره به این که این بیماری شایع ‌ترین بیماری قارچی محسوب می ‌شود، افزود: با رعایت بهداشت مناسب، خشک کردن لای انگشتان پا بعد از استحمام، استفاده از کفش ‌های مناسب و دمپایی می ‌توان تا حد زیادی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.

پای ورزشکار

دکتر باریک بین همچنین تاکید کرد: افراد از راه رفتن با پای برهنه در محوطه استخرها خودداری کنند؛ چرا که در صورت تماس پای بیمار مبتلا با زمین، قارچ ‌ها پخش شده و باعث انتقال به افراد سالم می‌ شود.

 

از سوی دیگر در صورت بروز این بیماری در فرد حتما به متخصص پوست مراجعه شده و دو تا سه روز از استحمام و استعمال کرم و داروهای شیمیایی و گیاهی خودداری شود تا با انجام آزمایشات و کشت ‌های مخصوص، به درمان هر چه سریع تر آن کمک شود.

 

منبع : تبیان

 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ الطّاعَةِ

 و نیز کفعمى در مصباح فرموده : این دعاى حضرت مهدى صلوات اللّه علیه است :

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ الطّاعَةِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَةِ وَ صِدْقَ النِّیَّةِ وَ عِرْفانَ الْحُرْمَةِ وَ اَکْرِمْنا بِالْهُدى وَ الاِْسْتِقامَةِ وَ سَدِّدْ اَلْسِنَتَنا بِالصَّوابِ وَ الْحِکْمَةِ وَ امْلاَْ قُلُوبَنا بِالْعِلْمِ وَ الْمَعْرِفَةِ وَ طَهِّرْ بُطُونَنا مِنَ الْحَرامِ وَ الشُّبْهَةِ وَ اکْفُفْ اَیْدِیَنا عَنِ الظُّلْمِ وَ السَّرِقَةِ وَ اغْضُضْ اَبْصارَنا عَنِ الْفُجُورِ وَ الْخِیانَةِ وَ اسْدُدْ اَسْماعَنا عَنِ اللَّغْوِ وَ الْغیبَةِ وَ عَلَى الْمُتَعَلِّمینَ بِالْجُهْدِ وَ الرَّغْبَةِ وَ عَلَى الْمُسْتَمِعینَ بِالاِْتِّباعِ وَ الْمَوْعِظَةِ وَ عَلى مَرْضَى الْمُسْلِمینَ بِالشِّفآءِ وَ الرّاحَةِ وَ عَلى مَوْتاهُمْ بِالرَّأْفَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ عَلى مَشایِخِنا بِالْوَقارِ وَ السَّکینَةِ وَ عَلَى الشَّبابِ بِالاِْنابَةِ وَ التَّوْبَةِ وَ عَلَى النِّسآءِ بِالْحَیآءِ وَ الْعِفَّةِ وَ عَلَى الاَْغْنِیآءِ بِالتَّواضُعِ وَ السَّعَةِ وَ عَلَى الْفُقَرآءِ بِالصَّبْرِ وَ الْقَناعَةِ وَ عَلَى الْغُزاةِ بِالنَّصْرِ وَ الْغَلَبَةِ وَ عَلَى الاُْسَراءِ بِالْخَلاصِ وَ الرّاحَةِ وَ عَلَى الاُْمَرآءِ بِالْعَدْلِ وَ الشَّفَقَةِ وَ عَلَى الرَّعِیَّةِ بِالاِْنْصافِ وَ حُسْنِ السّیرَةِ وَ بارِکْ لِلْحُجّاجِ وَ الزُّوّارِ فِى الزّادِ وَ النَّفَقَةِ وَ اقْضِ ما اَوْجَبْتَ عَلَیْهِمْ مِنَ الْحَجِّ وَ الْعُمْرَةِ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.

 دعای توسل  اعوذ و بالله من الشیطان الرجیم  بسم الله الرحمن الرحیم  اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ وَ أَتَوَجَّهُ إِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ نَبِیِّ الرَّحْمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ یَا أَبَا الْقَاسِمِ یَا رَسُولَ اللَّهِ یَا إِمَامَ الرَّحْمَةِ یَا سَیِّدَنَا وَ مَوْلانَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکَ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا یَا وَجِیها عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ  یَا أَبَا الْحَسَنِ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ یَا عَلِیَّ بْنَ أَبِی طَالِبٍ یَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ یَا سَیِّدَنَا وَمَوْلانَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکَ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا یَا وَجِیها عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ  یَا فَاطِمَةُ الزَّهْرَاءُ یَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ یَا قُرَّةَ عَیْنِ الرَّسُولِ یَا سَیِّدَتَنَا وَ مَوْلاتَنَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکِ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکِ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا یَا وَجِیهَةً عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعِی لَنَا عِنْدَ اللَّهِ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ یَا حَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ أَیُّهَا الْمُجْتَبَى یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ یَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ یَا سَیِّدَنَا وَ مَوْلانَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکَ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا یَا وَجِیها عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ یَا حُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ أَیُّهَا الشَّهِیدُ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ یَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ یَا سَیِّدَنَا وَ مَوْلانَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکَ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا یَا وَجِیها عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ یَا أَبَا الْحَسَنِ یَا عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ یَا زَیْنَ الْعَابِدِینَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ یَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ یَا سَیِّدَنَا وَ مَوْلانَا إِنَّا
دعاى جوشن کبیر 1 اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا کَرِیمُ یَا مُقِیمُ یَا عَظِیمُ یَا قَدِیمُ یَا عَلِیمُ یَا حَلِیمُ یَا حَکِیمُ سُبْحَانَکَ یَا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنَا مِنَ النَّارِ یَا رَبِّ 2 یَا سَیِّدَ السَّادَاتِ یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ یَا رَافِعَ الدَّرَجَاتِ یَا وَلِیَّ الْحَسَنَاتِ یَا غَافِرَ الْخَطِیئَاتِ یَا مُعْطِیَ الْمَسْأَلاتِ یَا قَابِلَ التَّوْبَاتِ یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ یَا عَالِمَ الْخَفِیَّاتِ یَا دَافِعَ الْبَلِیَّاتِ 3 یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ یَا خَیْرَ الْفَاتِحِینَ یَا خَیْرَ النَّاصِرِینَ یَا خَیْرَ الْحَاکِمِینَ یَا خَیْرَ الرَّازِقِینَ یَا خَیْرَ الْوَارِثِینَ یَا خَیْرَ الْحَامِدِینَ یَا خَیْرَ الذَّاکِرِینَ یَا خَیْرَ الْمُنْزِلِینَ یَا خَیْرَ الْمُحْسِنِینَ 4 یَا مَنْ لَهُ الْعِزَّةُ وَ الْجَمَالُ یَا مَنْ لَهُ الْقُدْرَةُ وَ الْکَمَالُ یَا مَنْ لَهُ الْمُلْکُ وَ الْجَلالُ یَا مَنْ هُوَ الْکَبِیرُ الْمُتَعَالِ یَا مُنْشِئَ السَّحَابِ الثِّقَالِ یَا مَنْ هُوَ شَدِیدُ الْمِحَالِ یَا مَنْ هُوَ سَرِیعُ الْحِسَابِ یَا مَنْ هُوَ شَدِیدُ الْعِقَابِ یَا مَنْ عِنْدَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ یَا مَنْ عِنْدَهُ أَمُّ الْکِتَابِ 5 اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ یَا حَنَّانُ یَا مَنَّانُ یَا دَیَّانُ یَا بُرْهَانُ یَا سُلْطَانُ یَا رِضْوَانُ یَا غُفْرَانُ یَا سُبْحَانُ یَا مُسْتَعَانُ یَا ذَا الْمَنِّ وَ الْبَیَانِ 6 یَا مَنْ تَوَاضَعَ کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِعَظَمَتِهِ یَا مَنِ اسْتَسْلَمَ کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِقُدْرَتِهِ یَا مَنْ ذَلَّ کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِعِزَّتِهِ یَا مَنْ خَضَعَ کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِهَیْبَتِهِ یَا مَنِ انْقَادَ کُلُّ شَیْ‏ءٍ مِنْ خَشْیَتِهِ یَا مَنْ تَشَقَّقَتِ الْجِبَالُ مِنْ مَخَافَتِهِ یَا مَنْ قَامَتِ السَّمَاوَاتُ بِأَمْرِهِ یَا مَنِ اسْتَقَرَّتِ الْأَرَضُونَ بِإِذْنِهِ یَا مَنْ یُسَبِّحُ الرَّعْدُ بِحَمْدِهِ یَا مَنْ لا یَعْتَدِی عَلَى أَهْلِ مَمْلَکَتِهِ 7 یَا غَافِرَ الْخَطَایَا یَا کَاشِفَ الْبَلایَا یَا مُنْتَهَى الرَّجَایَا یَا مُجْزِلَ الْعَطَایَا یَا وَاهِبَ الْهَدَایَا یَا رَازِقَ الْبَرَایَا یَا قَا
X